The Best Years

 

Suddenly this morning, something made my mind wanders off to the past. Especially to the year 2006.

That year, was no ordinary year for me. Many things happened, bad and good, high and low. And I’m really grateful for those nameless moments, feelings and vibes I still clearly remember until now.

Read More »

Advertisement

Coronavirus, Overthinking, and Anxiety

“My heart is at ease knowing that what was meant for me will never miss me, and that what misses me was never meant for me.” – Imam Ash-Shafi’i

Hello, dear friends…

Siapa di sini yang sering ngerasa anxie dan deg-degan tiap buka sosmed, especially tiap baca berita yang berkaitan dengan wabah Covid-19 alias Coronavirus yang tengah melanda negeri kita tercinta belakangan ini?

Read More »

Be Authentic, Be Original, Be Creative!

“If you want to be trusted, be honest. If you want to be honest, be true. If you want to be true, be yourself.” ~Unknown

Mau sedikit cerita ya soal pengalaman pentingnya mencantumkan watermark pada foto produk. Kalo foto pribadi sih dipake orang lain udah seriiing banget. Padahal ya udah dikasih watermark meski cuma nyempil di pojokan 😁

Jadi waktu itu ada calon customer yang mau order jilbab via BBM. Udah lama banget peristiwanya, kyknya beberapa bulan setelah open order pertama kali deh..

Read More »